Все буде Україна!

Директор департаменту інформаційних технологій Укргідроенерго – серед кращих IT-директорів України

Директор департаменту інформаційних технологій Укргідроенерго – серед кращих IT-директорів України

15-07-2021
Топ-менеджери Укргідроенерго регулярно стають лідерами різноманітних професійних рейтингів та конкурсів, підтверджуючи високий фаховий рівень менеджменту компанії. Цього разу серед фіналістів Тринадцятого Всеукраїнського конкурсу ІТ-директорів BEST CIO 2020 у номінації «Енергетика» – директор IT-департаменту Богдан Карбань.

Всеукраїнський конкурс ІТ-директорів BEST CIO, що проводиться авторитетним виданням «Компьютерное Обозрение» з 2008 року, ставить за мету визначення кращих CIO України (ред. – Chief Information Officer – директор з інформаційних технологій) в різних галузях.

В конкурсі взяли участь директори IT-департаментів провідних українських компаній, організацій та органів влади, що визначають політику використання та впровадження інформаційних технологій у своїх структурах, а також контролюють відповідні бізнес-процеси. Переможців BEST CIO визначило авторитетне журі, до якого входять представники організаторів, експертів ринку, а також ряд ІТ-директорів – переможців конкурсів минулих років.

«Серед головних реалізованих проєктів, що забезпечили мені, як представнику компанії Укргідроенерго, чільне місце у конкурсі – реорганізація центру опрацювання даних, автоматизація бізнес-процесів, впровадження технологій віддаленого робочого столу, кваліфікованого електронного підпису та електронного документообігу. Вдячний Укргідроенерго за можливість професійного росту та підтримку сучасних тенденцій в IT», - коментує Богдан Карбань.

Інноваційні проєкти у сфері інформаційних технологій дозволили якісно покращити та полегшити бізнес-процеси в компанії. Реорганізація ЦОД дозволила оперативно реагувати на підтримку змін та розвивати засоби автоматизації бізнес-процесів. Впровадження технологій віддаленого робочого столу дало можливість підтримати дистанційну роботу співробітників під час пандемії Covid-19. Так само, як і автоматизація практично всіх бізнес-процесів та впровадження механізмів електронного документообігу з використанням кваліфікованого електронного підпису. Також спільними зусиллями підрозділів в компанії було розроблено та впроваджено комплекс систем для автоматизації роботи Укргідроенерго в новому ринку електроенергії.

Нагадаємо, на початку 2020 генеральний директор компанії Ігор Сирота був відзначений як провідний еколідер країни за версією форума стейкхолдерів зелених змін «ЕКОтрансформація». Фінансисти та економісти Укргідроенерго також не раз отримували почесні нагороди, зокрема, згідно з критеріями Національного рейтингу якості товарів і послуг «Зірка якості». Очільник департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями Укргідроенерго нещодавно увійшов до ТОП-20 HR-директорів України.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Богдан Карбань: В Укргідроенерго постійно аналізують поточну ситуацію та впроваджують новітні технології задля кібербезпеки

Укргідроенерго презентує оновлений комунікаційний буклет для ЗМІ та громадськості

Денис Шмигаль: «Укргідроенерго, розвиваючи технології зберігання енергії, сприяє гармонійному розвитку зеленої енергетики в Україні»

Фотогалерея

Поділитися: