Все буде Україна!

Укргідроенерго на варті епідеміологічної безпеки підприємства

Укргідроенерго на варті епідеміологічної безпеки підприємства

12-11-2021
В апараті управління та онлайн на філіях Укргідроенерго відбулася організована відділом страхування компанії зустріч з лікарем сімейної медицини Анною Крутько, присвячена питанням вакцинації від Covid-19.

Нещодавно МОЗ розширило перелік професій, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим. Наразі згідно з наказом, до освітян та працівників центральних та місцевих органів влади, які підлягають обов’язковій вакцинації на період дії карантину, додаються, серед інших, і співробітники підприємств, установ та організацій, включених до Переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави. Укргідроенерго входить до даного Переліку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4.03.2015 року № 83. Наказ набирає чинності 9 грудня 2021 року.

«Ми вакцинуємо співробітників компанії з червня, адже ми бачили світовий тренд, що вакцинація стає обов’язковою для багатьох професій. Ми не лише закликали щепитися, але й власним прикладом заохочували: наприклад, я отримав вакцину від Covid-19 одним з перших на підприємстві», - говорить заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Укргідроенерго Олександр Круш.

З метою підвищення обізнаності співробітників Товариства у питанні щеплення від Covid-19, лікар Анна Крутько в деталях розповіла про хворобу, особливості її перебігу та труднощі, з якими зіштовхуються лікарі під час лікування пацієнтів.

«Яка проблема вірусу ковід? Він не має якоїсь специфічної терапії. Лікування симптоматичне. На щастя, відомо, що наразі існують два препарати, направлені на боротьбу з ковід-19, які проходять випробування закордоном. Але на час відсутності специфічної терапії, вакцинація – це наш шанс мінімізувати ускладнення після хвороби, зменшити кількість людей в стаціонарах і летальних випадків», - говорить Анна Крутько.

Основну увагу під час доповіді лікар приділила питанню вакцинації: розповіла про різновиди вакцин, різницю в їх дії, рекомендації щодо застосування, а також про протипоказання та побічні дії. Усі присутні на зустрічі мали змогу поставити запитання щодо щеплення та отримати вичерпну відповідь з вуст медика.

Нагадаємо, що програма вакцинації співробітників від Covid-19 компанія розпочалася ще у червні 2021 року і триває донині. Вакцинація відбувається у приміщеннях медичних пунктів апарату управління та філій, що спеціально облаштовані для безпечної, з дотриманням всіх медичних і санітарних вимог та норм, процедури. Проводиться щеплення мобільними виїзними бригадами лікарів, підготовленими Міністерством охорони здоров’я України.

Укргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕС, Дніпровська ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСУкргідроенерго, ГЕСuhe

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

В Укргідроенерго продовжуються заходи щодо вакцинації від Covid-19

Що потрібно знати про вакцинацію? Гідроенергетикам Канівської ГЕС розповіли про важливість щеплення проти Covid-19

Краща відповідь на COVID-19: Укргідроенерго відзначено премією «Вибір Країни» 2021

Поділитися: