Все буде Україна!

В Укргідроенерго продовжуються заходи щодо вакцинації від Covid-19

В Укргідроенерго продовжуються заходи щодо вакцинації від Covid-19

23-07-2021
Співробітники апарату управління та філій Укргідроенерго в більшості отримують вже другу дозу вакцини згідно з рекомендаціями МОЗ України.

На кожній філії ПрАТ «Укргідроенерго» існують спеціально облаштовані медичні пункти, де і проводиться вакцинація з дотриманням усіх медичних та санітарних вимог. Також гідроенергетики мають змогу щепитися у місцевих поліклініках та амбулаторіях за ініціативи Товариства.

Перед процедурою зазвичай медики проводять опитування бажаючих щепитися щодо самопочуття та наявності хронічних хвороб, а також відповідають на запитання енергетиків.

Разом з тим, днями на Дністровській ГАЕС відбулася зустріч колективу філії з представниками Дністровської РДА та Чернівецького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України з метою інформування населення про добровільну вакцинацію від COVID-19.

Компанія Укргідроенерго активно протидіє поширенню COVID-19 та ініціювала організацію проведення щеплення в своїх філіях всім бажаючим співробітникам та членам їх родин.

Нагадаємо, що одразу після введення карантину в Укргідроенерго був створений оперативний штаб щодо запобігання поширенню коронавірусу, було вжито необхідних протиепідемічних заходів, а також створені безпечні умови роботи для співробітників.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Чому цвіте вода в Дніпрі? І як впливають ГЕС на цей процес?

Укргідроенерго відіграє вагому роль у балансуванні енергетичної системи України!

«Створення систем накопичення енергії на об’єктах «Укргідроенерго» сприятиме інтеграції ОЕСУ до ENTSO-E», – Валерій Ноздрін

Фотогалерея

Поділитися: