Все буде Україна!

Працівники Укргідроенерго проходять навчання з надання першої домедичної допомоги

Працівники Укргідроенерго проходять навчання з надання першої домедичної допомоги

27-09-2024
Уге
У сучасних реаліях кожен із нас може опинитися в надзвичайній ситуації або стати свідком подій, які вимагають негайних дій для порятунку життя. Особливо це стосується критичних умов, які супроводжуються травмами або іншими загрозами здоров'ю. У таких випадках правильний алгоритм дій і вміння надавати першу домедичну допомогу до приїзду швидкої можуть стати вирішальними.

Укргідроенерго розуміє важливість таких навичок, особливо в умовах воєнного часу, коли небезпека може виникнути будь-якої миті. У зв’язку з цим департамент з управління персоналом та соціальними питаннями ініціював співпрацю з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста (МКЧХ) для проведення тренінгів з надання першої домедичної допомоги при травмах для працівників компанії.

Навчання, яке триватиме чотири місяці, має на меті охопити максимальну кількість співробітників. Програма тренінгу складається з теоретичної частини, де учасники дізнаються про основні принципи надання першої допомоги, і практичної частини, під час якої вони відпрацьовують навички на манекенах та в ігрових ситуаціях, моделюючи реальні випадки.

Першими пройшли навчання дві групи працівників філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС». Протягом двох днів вони засвоїли важливі знання щодо надання допомоги при різних видах травм, кровотечах та інших невідкладних станах. Ці навички є неоціненними, особливо в умовах постійних ризиків, що виникають у результаті воєнних дій.

«Опанування базових принципів першої допомоги дозволяє не лише підготувати працівників до можливих екстремальних ситуацій, але й значно підвищує шанси на порятунок життя постраждалих до прибуття професійної медичної допомоги.

Ми не завжди можемо вберегтися від небезпечних подій, але можемо навчитися адекватно реагувати на них та допомагати тим, хто цього потребує», – підкреслює заступник генерального директора Укргідроенерго з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш.

Укргідроенерго продовжує дбати про безпеку своїх працівників, забезпечуючи їм не лише професійне, але й життєво важливе навчання.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: