Все буде Україна!

Представники Укргідроенерго взяли участь у Німецько-Українському форумі з питань відновлюваної енергетики

Представники Укргідроенерго взяли участь у Німецько-Українському форумі з питань відновлюваної енергетики

06-07-2018
5 липня у Львові представники Укргідроенерго взяли участь у конференції «Відновлювана енергетика – енергія для миру та демократії», котра проходила у рамках Німецько-Українського форуму (Deutsch-Ukrainisches Forum e.V.).

Під час конференції обговорювались здобутки та подальші плани розвитку «зеленої» енергетики, а також її привабливість для інвесторів. Так, під час конференції учасники  обговорили низку актуальних тем, серед яких: роль відновлюваної енергетики у енергетичній незалежності України, а також  стан та практичний досвід роботи відновлюваної енергетики в Україні.

зображення

Варто зазначити, що розвиток відновлюваної енергетики є одним із пріоритетних напрямків дій Уряду, який дозволить зменшити споживання традиційних викопних видів палива та посилити енергетичну безпеку держави, а також сприятиме поліпшенню екологічної ситуації в країні. Відтак, задля виконання Національного плану дій з відновлюваної енергетики на період до 2020 року,  ПрАТ «Укргідроенерго» здійснює заходи щодо популяризації та впровадження потужностей відновлювальної енергетики у об’єднану енергетичну мережу України. Одним із таких заходів стало підписання Меморандуму про співробітництво у сфері відновлюваної енергетики між Укргідроенерго та Держенергоефективності, основною метою якого стало сприяння поліпшенню інвестиційного клімату та залучення зовнішніх та внутрішніх інвестицій для реалізації проектів відновлюваної енергетики.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: