Все буде Україна!

Представники Укргідроенерго взяли участь у благодійному аукціоні

Представники Укргідроенерго взяли участь у благодійному аукціоні

12-02-2019
8 лютого у Клубі Кабінету Міністрів України відбувся черговий етап проекту «Ангели надії», за участю представників уряду України, міністерств, громадських організацій, іноземних посольств, керівників міжнародних, великих українських підприємств, митців та представників медіа.

Під час події було створено витвори мистецтва та проведено аукціон.

19 лотів, які були виставлені на аукціоні, створили відомі українські жінки. Серед них: Віце-прем’єр-міністр України з питань європейської та євроатлантичної  інтеграції  Інна Климпуш-Цинцадзе, Надзвичайна і Повноважна Послиня Великої Британії в Україні Джудіт Гоф, заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Наталія Бойко, перший заступник міністра культури України Світлана Фоменко, перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова, заступник міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції  Олександра Чуркіна, директор центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова, співачка Анжеліка Рудницька, телеведуча Юлія Бориско та багато інших. Українські жінки-політики, представниці мистецтва та медіа малювали картини на дерев’яних дощечках зі старої покрівлі даху церкви Святого Юра, що знаходиться у Дрогобичі. На своїх картинах майстрині зображували янголів, під керівництвом відомого художника-іконописця Лева Скопа.

За кілька годин потому усі картини були розпродані на аукціоні на загальну суму більш, ніж 130 тисяч гривень.

Усі зібрані кошти передадуть на потреби Центру реабілітації воїнів АТО «Фенікс», що у Львові.

«Реабілітаційний центр діє на волонтерських засадах  і покликаний повернути до звичайного мирного життя сотні військовослужбовців, які пройшли пекло війни», - розповідають організатори проекту.

Під час аукціону і до компанії Укргідроенерго було придбано дерев’яну ґонту із зображенням янгола. Директор філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» придбав чудову картину заступника міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції  Олександри Чуркіної.

«Мені дуже приємно сьогодні брати участь у цьому благодійному аукціоні разом з колегами, адже саме від нас, українців, великою мірою залежить збереження життя наших воїнів та й самої країни. Ми маємо підтримувати наших захисників, котрі своєю відвагою, своїми потом і кров’ю захищають нас на Сході України. Дуже важливо усвідомити, що допомагаючи бійцям, ми допомагаємо усій Україні боронити свою незалежність!», - зауважив Ярослав Касьянюк.

Довідка:

Благодійний проект «Ангели надії» було започатковано у березні 2018 року у співпраці з волонтерами та відомим художником-іконописцем Левом Скопом. За цей час проект пройшов вже 7 етапів. Усі зібрані кошти спрямовувались і передавались на допомогу військовим на Сході України та їх родинам.

Більше фото у галереї.

 

Прес-служба "ПрАТ Укргідроенерго"

Фотогалерея

Поділитися: