Все буде Україна!

Укргідроенерго урочисто вітає Турбоатом з 85-річчям!

Укргідроенерго урочисто вітає Турбоатом з 85-річчям!

15-02-2019
Нещодавно Акціонерному товариству «Турбоатом» виповнилось 85 років з дня заснування.

З нагоди святкування ПрАТ «Укргідроенерго» відзначило працівників Турбоатому почесними нагородами. За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у створення сучасного гідротурбінного обладнання для надійної експлуатації гідроелектростанцій та гідроакумулюючих електростанцій України, п’ятеро співробітників отримали нагрудний знак «Почесний працівник Укргідроенерго» та восьмеро були відзначені грамотами Товариства.

Від імені Укргідроенерго іменинників урочисто вітали заступник генерального директора зі стратегії та інвестицій Володимир Руденко, Голова науково-технічної ради Семен Поташник та директори філій компанії.

Протягом багатьох років АТ «Турбоатом» та ПрАТ «Укргідроенерго» плідно співпрацюють і реалізують спільні успішні проекти. Завод-виробник зарекомендував себе надійним партнером. Сьогодні перед нашими компаніями стоїть важливе завдання – забезпечення стабільності та надійності роботи об’єднаної енергетичної енергосистеми України та генеруючих підприємств. Робота українських ГЕС та ГАЕС значно залежить від якості обладнання. Досвід показує, що вітчизняне обладнання має репутацію якісного і надійного, у тому числі і обладнання акціонерного товариства «Турбоатом». Протягом багатьох років співпраці удосконалювалися технології виготовлення нових і проведення реконструкції турбін, підвищилась якість продукції та послуг. А це, в свою чергу, означає вагомий внесок у енергетичну незалежність України».

Тож з нагоди 85-річчя увесь колектив компанії щиро вітає працівників Турбоатому зі святом! Бажаємо стабільної та успішної роботи, натхнення у вирішенні професійних завдань та невичерпної життєвої енергії. Нехай Ваш професійний шлях буде безхмарним і сповненим перемог та успіхів! Міцного здоров’я усьому колективу, добробуту та миру!

Довідка:

АТ «Турбоатом» спроектувало, виготовило і поставило на ГЕС і ГАЕС  ПрАТ «Укргідроенерго» більше сотні гідротурбін, у тому числі три найпотужніші в Європі насос-турбіни потужністю 410,23 МВт для гідроагрегатів №1-№3 Дністровської ГАЕС. Укргідроенерго за останні 2 роки уклало контрактів з заводами Турбоатом та Електроважмаш на суму близько 8 млрд гривень. У 2018 році оплата Турбоатому склала понад 1 млрд грн.

Прес-служба "ПрАТ Укргідроенерго"

Поділитися: