Все буде Україна!

«Профспілка працює задля добробуту людей та нашої перемоги»

«Профспілка працює задля добробуту людей та нашої перемоги»

15-03-2023
13:00
Сьогодні ми познайомимо вас з головою первинної профспілкової організації Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС Олександром Цимбалюком.

Свою трудову діяльність Олександр Федорович  розпочав у 1964 році на будівництві Київської ГЕС. З 1971 року перейшов з будівництва на роботу в колектив Середньодніпровських ГЕС (на той час так називались Київські ГЕС і ГАЕС та Канівська ГЕС).

«Дуже чітко пам’ятаю початок будівництва станції. Будучи молодим співробітником спостерігав, як бетонними блоками зупиняли могутній Дніпро. Він ніби  живий організм, силу якого було спрямовано через гідротурбіни Київської ГЕС», - пригадує Олександр Федорович.

Вже з 1984 року Олександр Цимбалюк очолив первинну профспілкову організацію Каскаду Середньодніпровських ГЕС, а згодом став головою Ради профкомів Укргідроенерго.

«Завжди відчував підтримку колективу. Постійно спілкувалися, радилися та разом шукали вирішення всіх поточних питань», - розповідає чоловік.

Також Олександр Федорович зазначає, що попри всі труднощі і виклики в компанії та на станціях профспілкові організації продовжують виконувати покладені на них зобов’язання:

«Із перших днів повномасштабного вторгнення рф на нашу територію зусилля і ресурси нашої профспілки насамперед були спрямовані на захист територіальної цілісності держави, підтримку ЗСУ та територіальної оборони. Ми всі розуміємо, що це нині найголовніше. При цьому продовжуємо підтримувати наших співробітників у вирішенні питань соціального захисту. Тому не дивлячись на складну ситуації в країні ми зміцнюємо  впевненість нашого колективу в завтрашньому дні».

Пресслужба філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: