Все буде Україна!

Протиаварійні тренування на Дністровській ГАЕС

Протиаварійні тренування на Дністровській ГАЕС

27-02-2018
26 лютого на Дністровській ГАЕС відбулись протиаварійні тренування під керівництвом головного інженера.

У правилах експлуатації гідротехнічних споруд прописано обов’язкове тестування систем безпеки. Тож, відповідно до затвердженої програми, на Дністровській ГАЕС відбулось загальностанційне випробування, що мало на меті перевірити дії оперативного персоналу та узгодити подальший план навчання співробітників на час весняної повені та умовної пожежі на генераторі-двигуні гідроагрегата № 1.

Протиаварійні тренування на Дністровській ГАЕС

Також вдалося отримати певний досвід на працюючому обладнанні під час ліквідації умовного технологічного порушення під час пропуску повені.  

Протиаварійні тренування на Дністровській ГАЕСПротиаварійні тренування на Дністровській ГАЕС

Тренування були заплановані на головному щиті управління, ГА № 1 та № 2 і водовипуску. Згідно з програмою, відбувся ряд умовних несправностей. Після спрацювання відповідної сигналізації, незважаючи на низьку температуру навколишнього середовища (–15° С), кожен підрозділ чітко діяв у визначеному порядку, відповідно до «Плану пожежогасіння Дністровської ГАЕС».

Протиаварійні тренування на Дністровській ГАЕСПротиаварійні тренування на Дністровській ГАЕСПротиаварійні тренування на Дністровській ГАЕС

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: