Все буде Україна!

Разом працюємо на перемогу

Разом працюємо на перемогу

27-05-2022
Війна з агресором не вщухає, тривають обстріли українських позицій та територій, гинуть українські воїни, збільшується кількість поранених і травмованих.

Колектив Кременчуцької ГЕС надав фінансову допомогу у придбанні військового спорядження для воїнів ЗСУ, які боронять нашу землю від ворога. Тісний зв'язок з армією тримають наші волонтери, вони ж співробітники ГЕС - Олена, Роман та Марина. Завдяки їм ЗСУ відправлено медикаменти, засоби першої медичної допомоги та військове оснащення.

"Справа воїнів - боронити нашу країну, а наша- боронити їх! Від відсутності необхідного. Вони повинні мати все, що потрібно. Щоб зберегти себе і нас!", - каже Олена.

Співробітники Кременчуцької гідроелектростанції постійно допомагають героям.

«Наш обов'язок, як громадян України, не стояти осторонь проблем та в силу своїх можливостей допомагати армії. Особливо, якщо це стосується збереження життя та відновлення здоров'я наших бійців. Щиро вдячний кожному працівнику станції за розуміння та допомогу. Разом наближаємо перемогу», - говорить директор філії «Кременчуцька ГЕС» Укргідроенерго Сергій Яременко.

Пресслужба Кременчуцької ГЕС

Читайте також: 

«Творіння людських рук вражає», - голова Кіровоградської ОВА про Кременчуцьку ГЕС 

Кременчуцька ГЕС – підтримуємо ЗСУ, наближаємо перемогу 

Кременчуцька ГЕС – тепла зустріч у колі однодумців

 

Поділитися: