Все буде Україна!

Реконструкція та модернізація обладнання  підвищать потужність та надійність роботи гідроелектростанцій 

Реконструкція та модернізація обладнання  підвищать потужність та надійність роботи гідроелектростанцій 

27-07-2023
Війна триває, й енергетичні об’єкти, на жаль, залишаються пріоритетними цілями для російських ракетних та дронових ударів. 

Проте на Канівській ГЕС, як і на решті станцій Укргідроенерго активно готуються до осінньо-зимового періоду 2023-2024 р. Окрім цього проводиться низка заходів щодо захисту обладнання та максимального убезпечення персоналу.

Попри всі труднощі та випробування воєнного часу на філії працівниками станції та підрядними організаціями проводяться планові роботи з  реконструкції та капітальні й поточні ремонти низки енерговажливого обладнання. 

Реконструкція та модернізація обладнання  підвищать потужність та надійність роботи гідроелектростанції на благо України.

«З перших днів війни на Канівській ГЕС стало першочерговим завданням - убезпечити співробітників та робити все можливе і навіть неможливе, щоб забезпечити стабільну роботу станції.  Наприкінці жовтня минулого року ми пережили ракетний обстріл. Ракетами було пошкоджено деяке обладнання. Ми працювали 24/7, щоб якнайшвидше ліквідувати наслідки. 

Дякую колективу станції за злагоджену та професійну роботу, за стресостійкість та розуміння ситуації. Випробування реаліями воєнного часу тільки довели, що колектив станції - це одна велика родина гідроенергетиків, відданих своїй справі. Додам тільки одне – ми зробимо все від нас належне для наближення такої омріяної Перемоги!» - зазначив головний інженер Канівської ГЕС Микола Тирсенко.

Пресслужба Канівської ГЕС

Поділитися: