Все буде Україна!

Стабільна робота енергетики - передумова розвитку економіки країни

Стабільна робота енергетики - передумова розвитку економіки країни

09-02-2023
Співробітники Укргідроенерго взяли участь у конференції, організованій Українським союзом промисловців і підприємців із залученням французької делегації MEDEF.

Сторонами було обговорено ряд важливих питань, зокрема, щодо відновлення енергетичного сектору України та вирішення проблем із швидким спорудженням житлового фонду (модульних містечок) для внутрішньо переміщених осіб.

MEDEF International є найбільш значимим представником французького бізнесу, який об’єднує  800,000 різногалузевих компаній.

Учасники конференції акцентували увагу на тому, що забезпечення стабільної робота енергетики є запорукою безперебійної роботи критичної інфраструктури і економіки країни в цілому. Сторони висловили бажання відновлювати роботу по проєктах, реалізація яких зупинилась у зв’язку з початком повномасштабного вторгнення та напрацюванні нових напрямків співпраці.

Варто зазначити, що нинішня зустріч  представників Укргідроенерго з MEDEF - не перша. Раніше сторони мали можливість обговорити співпрацю щодо реалізації проєктів з виробництва і накопичення зеленого водню.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: