Все буде Україна!

Стартувало довгоочікуване відкриття сезону на базі відпочинку “Гористе”

Стартувало довгоочікуване відкриття сезону на базі відпочинку “Гористе”

03-08-2016
Стартувало довгоочікуване відкриття сезону на базі відпочинку “Гористе”

Цього тижня відбулось урочисте відкриття бази відпочинку "Гористе" після 1-го етапу реконструкції та перший заїзд відпочиваючих працівників «Укргідроенерго».  База "Гористе" знаходиться в мальовничому та затишному куточку на березі Київського водосховища, оточена сосновим бором.

Після тривалих та сумлінно виконаних робіт з реконструкції в експлуатацію введено 36 повністю укомплектованих будиночків, в яких є все необхідне для комфортного заміського сімейного відпочинку на воді. Будинки укомплектовані новими санвузлами, кухнею, якісними меблями та телевізором, мікрохвильовою піччю та посудом. На сьогодні база оснащена спортивним майданчиком для активного відпочинку відвідувачів. На території працює магазин, а також медичний пункт з обладнаним рятувальним постом.

Варто зазначити, що на цьому етапі роботи з реконструкції бази відпочинку «Гристе» не завершуються. Під час другого етапу планується будівництво щонайменше такої ж кількості будиночків, та додаткових об’єктів, таких як: адміністративний корпус; банний комплекс, розрахований на 8-10 осіб; харчовий блок; мангальні майданчики; зони відпочинку біля води із встановленням санвузлів та душових кабін загального користування, для забезпечення відпочинку працівників, які не винаймають будинки; приміщення з ігровими кімнатами для дітей;  більярдні; стадіон з декількома рядами сидінь для вболівальників; тенісні корти та інше.

Реалізація даного проекту має велике соціальне значення для працівників ПАТ "Укргідроенерго". «Робота бази «Гористе» є надзвичайно актуальною та повинна забезпечити якісний і повноцінний відпочинок працівників, враховуючи скорочення кількості закладів оздоровлення та відпочинку для працівників компанії, у зв’язку з тим, що багато з них знаходились на території АР Крим» - на цьому наголосив генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота у своїй промові під час відкриття бази. «Наша база відпочинку готова приймати відвідувачів не лише влітку, а й цілий рік, що дасть змогу працівникам ПАТ "Укргідроенерго" і в інші пори року незабутньо та яскраво проводити вільний час на свіжому повітрі». Реалізацією таких проектів керівництво компанії намагається забезпечити гідний рівень соціального захисту своїх фахівців.

Бажаємо нашим працівникам приємного відпочинку та гарних вражень!

Поділитися: