Все буде Україна!

Топ-менеджери Укргідроенерго вдосконалили знання з ризик-менеджменту

Топ-менеджери Укргідроенерго вдосконалили знання з ризик-менеджменту

07-07-2021
6 липня завершився цикл бізнес-тренінгів «Основи ризик-менеджменту» для керівного складу Укргідроенерго, метою якого стало поповнення знань у питаннях впровадження і реалізації дієвої системи ризик-менеджменту на підприємстві.

«Все життя - це управління ризиками, а не виключення ризиків», говорив Уолтер Ристон. Цей вислів був лейтмотивом серії наших семінарів, які щотижня проводились в апараті управління для керівництва компанії», - розповідає заступниця генерального директора з економіки та фінансів Світлана Храпова.

У рамках тренінгів міжнародного експерта з налаштування систем управління бізнесом, стратегічного менеджменту та маркетингу Юрія Наврузова, учасники спільно визначили основні фактори внутрішніх ризиків товариства, етап життєвого циклу розвитку компанії за класифікацією Адізеса, обговорили основні переваги цього етапу і основні можливості. Окрему увагу було приділено створенню антикризової програми підприємства, перспективам її діяльності та сталого розвитку компанії.

Усі здобуті знання та вміння топ-менеджери Укргідроенерго використовуватимуть для посилення ефективності діяльності Товариства та продовження формування системи ризик-менеджменту компанії.

«Укргідроенерго постійно розвивається. Для підтримки високої планки, якої сягнула компанія, потрібно розвивати та впроваджувати ще більш інноваційні методи управління, чому якнайкраще сприяють подібні семінари», - ділиться враженням заступник генерального директора з адміністративного управління, забезпечення та управління персоналом Олександр Круш.

«Формування системи ризик-менеджменту покликане забезпечити високу ефективність прийняття управлінських рішень для досягнення стратегічних і тактичних цілей підприємства. Під час навчання менеджери компанії отримують чимало цікавих знань щодо використання в господарській практиці підприємств алгоритму управління ризиками, що сприяє підвищенню результативності та ефективності роботи нашого Товариства», - підкреслює генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

За підсумками бізнес-тренінгів учасники отримали сертифікати.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Інтеграція до ENTSO-E. Гідроенергетики долучилися до обговорення перспектив об’єднання української та європейської енергосистем

Укргідроенерго сплатило до бюджету рекордну суму дивідендів

Світовий банк сприяє інтеграції української енергосистеми з європейською енергетичною мережею

Фотогалерея

Поділитися: