Все буде Україна!

У Канівському районі проведено громадські слухання щодо проєктів детальних планів території

У Канівському районі проведено громадські слухання щодо проєктів детальних планів території

14-12-2020
11 грудня 2020 року в будинку культури с. Пшеничники Канівського району відбулися громадські слухання по проєкту «Детальний план території в адміністративних межах Бобрицької об’єднаної територіальної громади для розміщення складу піску ПрАТ «Укргідроенерго»» та проєкту «Детальний план території в адміністративних межах Бобрицької сільської ради для розміщення будівельної бази №2 Канівської ГАЕС».

Детальні плани території розроблені згідно з вимогами чинного законодавства із урахуванням розділу 21 «Охорона навколишнього природного середовища» на правах звіту про стратегічно-екологічну оцінку, були погоджені під час засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури Департаменту містобудування, архітектури будівництва та житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації у м. Черкаси та схвалені управлінням культури та охорони культурної спадщини Черкаської ОДА.   

Слухання відбувались у відповідності до п.8 Постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Положення про громадські слухання на території Бобрицької сільської ради» затвердженого рішенням Бобрицької сільської ради № 3-24/VII від 20 лютого 2019 року та з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Замовником містобудівної документації відповідно до розпоряджень від 01.08.2018 №283 «Про розроблення детального плану території в адміністративних межах Пшеничницької сільської ради для розміщення складу піску» та № 284 «Про розроблення детального плану території в адміністративних межах Бобрицької сільської ради для розміщення будівельної бази № 2 Канівської ГАЕС» виступала Канівська районна державна адміністрація, яка забезпечила організацію та проведення громадських слухань.

За результатами проведених громадських слухань представники Бобрицької ОТГ підтримали проєкти детальних планів території, які в подальшому мають бути затверджені в установленому законодавством України порядку.

Довідково:

Інформуємо громадськість, що дані земельні ділянки відводяться під існуючими спорудами та об’єктами незавершеного будівництва ПрАТ «Укргідроенерго». Витяги проєктів детальних планів території можна переглянути за посиланням:

Детальний план території в адміністративних межах Бобрицької сільскої ради для розміщення будівельної бази № 2 Канівської ГАЕС

Детальний план  території в адміністративних межах Пшеничницької сільської ради для розміщення складу піску ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: