Все буде Україна!

У ПрАТ «Укргідроенерго» пройшов семінар для співробітників у сфері діловодства та архівної справи

У ПрАТ «Укргідроенерго» пройшов семінар для співробітників у сфері діловодства та архівної справи

15-03-2018
У межах програми підвищення кваліфікації працівників ПрАТ «Укргідроенерго» було проведено семінар «Нове у сфері діловодства та архівної справи в Україні 2018».

Семінар складався із серії лекцій, що були спрямовані на підвищення ефективності роботи фахового трудового колективу шляхом ознайомлення зі змінами у нормативно-правовій базі. Лектор також ознайомила працівників компанії із нововведеннями у сфері управлінського діловодства, наголосила на важливості впровадження електронного документообігу, ведення номенклатури справ у структурних підрозділах з метою визначення термінів зберігання документів.

«Такі семінари дуже потрібні, − зазначила фахівець архіву апарату управління Тетяна Сухомлин, − вони згуртовують колектив, дають можливість отримати нові знання, що просто необхідні для успішного виконання нашої роботи».

Семінар відвідали 26 співробітників апарату управляння та 10 працівників філій. По закінченню всі учасники отримали сертифікати про успішне проходження програми «Нове у сфері діловодства та архівної справи в Україні 2018».

Нагадаємо, що попередній виїзний семінар у сфері діловодства та архівної справи проходив 
1-2 березня 2018 року.

Поділитися: