Все буде Україна!

У всіх філіях Укргідроенерго проходить вакцинація від грипу в рамках програми медичного страхування

У всіх філіях Укргідроенерго проходить вакцинація від грипу в рамках програми медичного страхування

01-11-2019
Цієї осені всі працівники Укргідроенерго, що застраховані по програмі добровільного медичного страхування, були вакциновані від грипу прямо на філіях, куди прибули лікарі.

Близько 1000 робітників висловили побажання зробити щеплення.

Чому ми вакцинуємось? Хочемо бути готові до роботи, поїздок та спілкування з людьми в зимовий період! Компанія дбає про здоров‘я своїх працівників! А також тому, що після вакцинації:

- ймовірність тяжкого перебігу захворювання та ускладнень зменшується на 60%;
- ймовірність смертельних випадків зменшується на 80%;
- частота госпіталізацій зменшується приблизно на 50%

«Наразі маємо позитивну динаміку зростання кількості працівників, що приєдналися до програми. Серед вже застрахованих також збільшується число охочих пройти профілактичний огляд, відвідати стоматолога, здійснити вакцинацію від грипу, кору та дифтерії. Відповідними вакцинами забезпечені медичні заклади країни, тож співробітники, що не були щеплені на роботі, можуть звернутися в будь-який зручний час до обраної клініки», – повідомляє начальник відділу страхування Укргідроенерго Світлана Голубченко.

Працівники зазначають, що вакцинація минулого року допомогла їм уникнути захворювання на грип, тому й цьогоріч вони вирішили отримати захист, тим паче, що компанія створила для цього зручні умови. «Роблю вакцинацію від грипу щороку і впевнена, що це необхідна процедура. Адже такі хвороби як грип, кір, дифтерія можуть мати ускладнення та важкі наслідки», – ділиться досвідом Наталія Кракович, керівник групи розвитку інфраструктури Укргідроенерго.

Нагадаємо, що програма добровільного медичного страхування розпочала свою дію з 1 липня 2017 року задля покращення рівня соціального та медичного захисту. До неї вже приєдналося понад 2 тис. співробітників. Пакет включає всі види медичної допомоги на території України та надає можливість застрахувати рідних.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: