Все буде Україна!

Україна відзначає 30-ту річницю проголошення Декларації про державний суверенітет

Україна відзначає 30-ту річницю проголошення Декларації про державний суверенітет

16-07-2020
Шановні колеги!
Сьогодні ми відзначаємо визначну дату – тридцяту річницю з моменту офіційного проголошення Декларації про державний суверенітет України.

Цього дня у 1990-му році Україна твердо стала на шлях державотворення та відновлення історичної справедливості, ухваливши документ, який  заклав основи незалежної держави, задав демократичний напрямок її розвитку. Декларація стала тією цінністю, яка об’єднала суспільство у непростий час визначення свого майбутнього.

 Ухвалення цього важливого документу стало першим кроком на тернистій дорозі до незалежності нашої держави та її розвитку, могутнім стимулом для плідної праці заради впевненого майбутнього. Декларацією про державний суверенітет були визначені основні політичні, економічні, соціальні засади державотворення, задекларовані демократичний устрій та дотримання прав і свобод громадян, верховенство права. Принципи, проголошені у Декларації, закарбовані у положеннях чинної Конституції України та слугують для нас орієнтирами у справі розбудови незалежної європейської держави.

Цього дня хочу побажати усім злагоди та єдності, миру та процвітання. Нехай у ваших серцях завжди горить вогонь любові до Батьківщини, яка вестиме Вас по життю, відкриваючи нові можливості. Вдячний кожному з Вас за самовіддану працю задля процвітання України, зміцнення її соборності та енергетичної незалежності.

Пам’ятаймо, що майбутнє нашої держави залежить від кожного з нас. Лише патріотизм, активна життєва позиція, наполеглива повсякденна праця - запорука нашого щасливого майбутнього.

З повагою Ігор Сирота

 

Поділитися: