Все буде Україна!

Укргідроенерго: добро та турбота в долонях

Укргідроенерго: добро та турбота в долонях

15-11-2021
Поки існує людство, всім нам необхідні милосердя, турбота та розуміння. Укргідроенерго завжди готове відгукнутися на чужу біду, прийти на допомогу, бо це істинний прояв морального здоров’я суспільства.

Так 12 листопада представники Укргідроенерго разом з Вишгородською Районною Організацією Товариства Червоного Хреста України передали інвалідний візочок Дмитру Швецю, який страждає на церебральний параліч та подвійну геміплегію.  На жаль, в сім’ї скрутне фінансове становище, а хлопчик потребує нового багатофункціонального візочка для належного пересування. Тепер прогулянки на свіжому повітрі стануть більш комфортними і регулярними для їх сім'ї.

«Укргідроенерго завжди буде прагнути приходити на допомогу тим, хто цього потребує. В цей не легкий час ми маємо підтримувати один одного, адже добрі слова і вчинки спрямовані на порозуміння між людьми, взаємодопомогу. І ніщо не має заважати таким людям, як Дмитрик, будувати плани, мріяти і відчувати себе щасливим», - зазначив голова профспілкової організації Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС Олександр Цимбалюк.

Дмитрик дуже талановитий хлопчик, якого знає майже увесь Вишгород. Підліток є актором Дитячого інклюзивного театру Perfeco in Kilaba і за власною ініціативою Дмитрика була створена театральна вистава під назвою «Літо в долонях». Вистава мала великий успіх та позитивні відгуки серед її глядачів.

візок

«Для нас це дуже велика радість, Дмитро отримав новий багатофункціональний візочок, який допоможе йому бути більш мобільним та відвідувати більше різних місць. Дуже дякуємо за ту турботу та увагу, яку нам приділяють», - каже мама Валентина.

«Я дуже щаслива, що у нас разом з Укргідроенерго вийшло зробити таке добре діло. Я знаю Дмитрика, як надзвичайного і дуже талановитого хлопчика, його сім’ю, яка не опускає рук і намагається багато чого робити для нього. Новий візочок допоможе Дмитрику легше пересуватися, що в свою чергу надасть йому можливість краще відчувати себе в суспільстві», - підкреслила голова Вишгородської Районної Організації Товариства Червоного Хреста України Світлана Рулевська.

Варто зазначити, що це не перша співпраця Укргідроенерго з Вишгородською Районною Організацією Товариства Червоного Хреста України і компанія й надалі не залишиться осторонь проблем громад та намагатиметься сприяти покращенню їхнього життя.

«Чужої біди не буває. Прийти на допомогу - це не данина моді, а поклик душі. Варто не боятися робити добро, надавати допомогу тим, кому вона справді необхідна. Я познайомилась з чудовим хлопчиком, сонячною, доброю людиною та надзвичайно талановитою. Я схвильована тим, що нам вдалося поділитися з ним часткою нашої душі та добра. Тож, давайте більше намагатися допомагати та приділяти уваги один одному», - зазначила заступниця начальника відділу взаємодії з органами влади та громадами Ольга Чайка.

Підкреслимо, соціальна відповідальність є невід'ємною частиною діяльності Укргідроенерго та важливим елементом його бізнес-стратегії. Так, в рамках Стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанія інвестує значні кошти на розвиток місцевих громад у місцях присутності Товариства, впровадження проєктів соціального партнерства та бере участь у благодійних проєктах.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Соціальна відповідальність: Укргідроенерго продовжує діалог із громадами 

Гідроенергетики вшанували пенсіонерів до Дня людей похилого віку

Дністровська ГАЕС вшановує ветеранів праці

 

Поділитися: