Все буде Україна!

Дністровська ГАЕС вшановує ветеранів праці

Дністровська ГАЕС вшановує ветеранів праці

18-11-2020
На Дністровській ГАЕС за ініціативи громадської організації ветеранів праці вшанували гідроенергетиків, які стояли біля витоків будівництва станції.

Стратегія корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) ПрАТ «Укргідроенерго» спрямована на добровільну інтеграцію соціальних та екологічних аспектів у виробничо-економічну діяльність підприємства і їх реалізацію у взаємодії із зацікавленими сторонами. Корпоративна соціальна відповідальність бізнесу Укргідроенерго має на меті покращення соціальної екосистеми у місцях присутності компанії.

Товариство тримає високий стандарт соціального забезпечення працівників та шанобливого до них ставлення. Компанія усіляко заохочує співробітників та відзначає їх сумлінну працю на користь держави та громади. З вдячністю за розбудову енергетичної галузі України, нещодавно на Дністровській ГАЕС був розміщений стенд зі світлинами ветеранів та визначних діячів філії.

Колектив філії – це понад 400 висококваліфікованих фахівців, відданих своїй справі. Серед них – і молоді гідроенергетики, які лише починають трудовий шлях, і професіонали, і досвідчені ветеранів галузі, на яких рівняється молодь. А спільно вони всі творять історію Дністровської ГАЕС.

Для соціальної підтримки пенсіонерів, які працювали на станції, і було створено у 2018 році громадське об’єднання ветеранів праці енергетики. Поважних колег – непрацюючих пенсіонерів – уже традиційно запрошують на урочистості з нагоди професійного свята та інших пам’ятних дат.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

Читайте також: 

Видатні імена української гідроенергетики: Людмила Маниляк 

Працівники Дністровських ГЕС та ГАЕС вшанували пам‘ять першого космонавта України 

На Дністровській ГАЕС завершено поточний ремонт гідроагрегату №1

 

Фотогалерея

Поділитися: