Все буде Україна!

Укргідроенерго отримало ліцензію на виробництво електроенергії для роботи у новому ринку

Укргідроенерго отримало ліцензію на виробництво електроенергії для роботи у новому ринку

Офіційно
12-06-2019
11 червня відбулося засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), на якому були ухвалені рішення щодо видачі ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

Для ПрАТ «Укргідроенерго» було вирішено анулювати стару ліцензію та видати нову на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії. Також ще 19 підприємств отримали ліцензії на право виробляти електроенергію.

Крім того, на засіданні було встановлено тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення, видано ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, прийняті постанови НКРЕКП «Про встановлення «зеленого» тарифу.

Також під час засідання НКРЕКП ухвалила постанови «Про затвердження Змін до Порядку розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу» та про «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 28 грудня 2018 року № 2118».

Найближчим часом рішення НКРЕКП будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».

За інформацією Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

Поділитися: