Все буде Україна!

Укргідроенерго продовжує підтримувати соціальні проєкти в місцях присутності станцій

Укргідроенерго продовжує підтримувати соціальні проєкти в місцях присутності станцій

03-05-2023
Сьогодні генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота підписав Меморандум про взаємодію з головою Яришівської сільської обʼєднаної громади Олександром Кухарчуком та директором Благодійної організації «Благодійний фонд «МХП-Громаді» Тетяною Волочай.

Сторони обговорили першочергові кроки співпраці. Зокрема, фінансування ремонту школи розрахованої на 350 учнів громади. Нині будівля, якій близько ста років, потребує капремонту та облаштування укриття.

Директорка Благодійного фонду «МХП-Громаді» зазначила, що нині їхня організація займається консолідацією зусиль відповідального бізнесу для розвитку невеликих громад, де б могли гармонійно проживати, навчатись та працювати люди.

«Налагодження соціального партнерства між компанією та громадою, на території якої знаходяться наші філії дуже важлива складова нашої повсякденної роботи. Ми продовжуємо підтримувати соціальні проєкти», - наголосив Ігор Сирота під час підписання меморандуму.

У свою чергу голова Яришівської громади подякував керівнику Укргідроенерго за чіткі та конкретні заходи на підтримку молоді в регіоні.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: