Все буде Україна!

Укргідроенерго та Київський національний театр оперети – співпрацю розпочато!

Укргідроенерго та Київський національний театр оперети – співпрацю розпочато!

15-11-2019
13 листопада відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Київським національним академічним театром оперети, Укргідроенерго та Радою профспілкових комітетів Товариства.

Сторони уклали Меморандум про реалізацію пріоритетних для Товариства, його співробітників та профспілкових організацій  цілей, спрямованих на забезпечення культурного відпочинку працівників. Це в свою чергу є одним із напрямів розвитку корпоративної культури співробітників компанії, оскільки відповідно до Меморандуму передбачено організація та створення спільних проєктів та заходів. Сторони домовились про систематичну комунікацію та координацію дій щодо анонсування репертуару, прем’єр театру та відвідування вистав гідроенергетиками та членами їх сімей.

«Театр називають синтезом усіх мистецтв - це і музика, і архітектура, і живопис. Відвідуючи театр людина завдяки наочній подачі моралі, критики захоплення добрими справами і відважними вчинками формує свій естетичний смак, вивчає культурні цінності і традиції. Театр допомагає людині поповнити словниковий запас і більше залучити її до ознайомлення зі світовими літературними шедеврами. Відтак  підписання Меморандуму є важливим кроком у реалізації Стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанії, зокрема в частині формування цінностей співробітників та творчого розвитку особистості», - зазначає генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: