Все буде Україна!

Укргідроенерго та USAID: разом до енергетичної безпеки України

Укргідроенерго та USAID: разом до енергетичної безпеки України

07-11-2019
Проєкт енергетичної безпеки (ESP) USAID співпрацює з урядом України, донорами, учасниками енергетичного сектору країни та громадськістю з метою зміцнення енергетичної безпеки України, завдяки трансформації енергетичного сектору нашої держави в сучасний, конкурентний, орієнтований на ринок та інтегрований до ЄС фактор зростання.

Справжня енергетична безпека вимагає, щоб якісні енергетичні послуги були доступними, надійними та безпечними для всіх громадян України.

В рамках реалізації проєкту в компанії Укргідроенерго був реалізований тренінговий модуль з питань гендерної рівності. Учасниками тренінгу стали керівники філій компанії. Тренінг провела Юлія Галустян, спеціалістка з гендерних питань USAID, яку вразила щира зацікавленість директорів філій в темі досягнення гендерної рівності.

"Учасники зустрічі були дуже активними в обговоренні проблем, пов’язаних з забезпеченням рівних прав і можливостей для жінок і чоловіків, як в українському суспільстві загалом, так і в гідроенергетиці, зокрема. Із нетерпінням очікуємо на початок тренінгової програми з гендерної рівності, в якій візьмуть участь вже представники філій Укргідроенерго", - зазначила Ю. Галустян.

Основний висновок всіх учасників зустрічі – Укргідроенерго за гендерний баланс в енергетиці!  

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: