Все буде Україна!

Завершився другий день роботи форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє»

Завершився другий день роботи форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення і майбутнє»

06-11-2019
Виставковий центр вже відвідали тисячі осіб, серед яких як експерти енергетичної галузі, представники влади та бізнесу, так і студенти, журналісти та інші зацікавлені питаннями розвитку енергетичної сфери України та світу.

Компанія Укргідроенерго вже багато років поспіль бере активну участь у роботі форуму, метою якого є сприяння надійному та ефективному функціонуванню енергосистеми країни, її енергетичній незалежності та безпеці.

Кожен охочий може завітати до стенду Укргідроенерго та отримати повну інформацію про діяльність компанії. Чимало відвідувачів цікавляться питаннями проєктів компанії, зокрема підготовкою до будівництва Канівської ГАЕС, Каховської ГЕС-2 та продовженням будівництва Дністровської ГАЕС – станції, котра після добудови усіх 7-ми гідроагрегатів стане найпотужнішою ГАЕС у Європі та 6-ю у світі за встановленою потужністю. До стенду завітало більше 100 студентів профільних вищих навчальних закладів, що цікавилися питаннями реконструкції станцій та екологічними аспектами діяльності компанії.

Найбільшу зацікавленість відвідувачів стенду викликала можливість здійснити віртуальну екскурсію у форматі 360 градусів Дністровською гідроакумулюючою станцією.

Фахівці Укргідроенерго щороку беруть участь у діловій програмі форуму з доповідями на різні теми. В другий день роботи форуму в межах IV Всеукраїнського семінару інженерів-енергетиків виступив директор департаменту з комерції Укргідроенерго Дмитро Олефір. Йшлося про особливості функціонування нової моделі ринку електричної енергії.

Представники компанії продовжили роботу на панельній дискусії «Національний діалог з водної політики». Також в другий день форуму відбувся семінар «День атомної енергетики», круглий стіл «Запровадження конкурентних механізмів підтримки відновлюваної енергетики в Україні», панельна дискусія «Побудова довготривалого балансу електроенергетичних потужностей України».

Міжнародний паливно-енергетичний форум завершується 7 листопада. Запрошуємо відвідати стенд Укргідроенерго в останній день заходу.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: