Все буде Україна!

Укргідроенерго – володар відзнаки «Еко-Оскар»

Укргідроенерго – володар відзнаки «Еко-Оскар»

16-12-2019
У Києві відбувся форум стейкхолдерів зелених змін «Екотрансформація 2019», під час якого вручено Еко-Оскари установам та підприємствам, які мають апробовані успішні рішення у сфері охорони довкілля та стимулюють екологічні зміни в державі. Серед лауреатів – найбільша гідрогенеруюча компанія країни – Укргідроенерго.

Проект «Екотрансформація 2019» покликаний сприяти формуванню нової системи цінностей у бізнес-середовищі, підтримувати лідерів бізнес-спільноти, які попри економічні труднощі формують справжні національні цінності — дбайливе ставлення до своєї землі та піклування про збереження її природних ресурсів.

Отримуючи статуетку від імені компанії за впровадження у діяльності Укргідроенерго прогресивних еко-проєктів, головний інженер Вадим Рассовський презентував успішні екологічні кейси компанії. В.Рассовський розповів присутнім про основні пріоритети системи екологічної безпеки Укргідроенерго, розвиток транскордонного співробітництва, про будівництво нових високоманеврових, екологічно чистих та економічно ефективних потужностей гідроенергетики.

«Ця нагорода – перш за все відзначення роботи колективу компанії, спрямованої на забезпечення екологічно безпечної експлуатації нашого обладнання, наших споруд, а також внесок компанії в екологічне оздоровлення річок Дніпро та Дністер. Разом з тим, ця нагорода – велика відповідальність перед суспільством», - зазначив під час церемонії нагородження Вадим Рассовський.

Загалом у форумі взяло участь понад 200 компаній- лідерів екологічних змін в Україні.


                                                                                                                                    Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: