Все буде Україна!

«Укргідроенерго» за інновації: у Каневі встановили «сонячну» лавку для зарядки ґаджетів

«Укргідроенерго» за інновації: у Каневі встановили «сонячну» лавку для зарядки ґаджетів

19-09-2017
Напередодні Дня міста у Каневі за сприяння ПрАТ «Укргідроенерго» встановили лавку з вбудованим сонячним модулем, завдяки якому можна заряджати мобільні пристрої.

«Сонячна» лавка SolarBench – це лавка з вбудованим у спинку сонячним модулем потужністю у 40 Вт. В літню сонячну погоду модуль виробляє до 200 Вт енергії за годину, цієї енергії достатньо для того, щоб за добу зарядити від 20 до 30 смартфонів. На фасаді коробу розміщені 4 USB порти, якими можна скористуватися для підзарядки електронних приладів.  

Зображення

Урочисто перерізати стрічку з нагоди встановлення «сонячної» лавки випала честь директору філії «Канівська ГЕС» Василеві Гриню. 

«Добробут людей – це ключовий пріоритет «Укргідроенерго». Де б ми не працювали, всюди ми налагоджуємо дружні довірливі відносини з громадами. Тому наш гендиректор Ігор Сирота і підтримав ініціативу зі встановлення цієї лавки. Вона не проста, а «сонячна». І це символізує один важливий факт – без розвитку гідроенергетики не можливий розвиток сонячної енергетики. Кожен, хто прагне кращого і більш чистого майбутнього для України, має цей факт усвідомити. А канівцям напередодні Дня міста бажаю добробуту і процвітання!», – зауважив Василь Гринь.

Зображення

Варто зазначити, що «сонячну» лавку SolarBench встановлено в рамках програми соціальних ініціатив ПрАТ «Укргідроенерго» за особистого сприяння генерального директора Ігоря Сироти.

Зображення

 

Поділитися: