Все буде Україна!

Вишгород інноваційний: у місті встановлено першу «сонячну» лавку для зарядки гаджетів

Вишгород інноваційний: у місті встановлено першу «сонячну» лавку для зарядки гаджетів

03-10-2017
В рамках програми соціальних ініціатив, що входить до концепції корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго», продовжується впровадження інновацій у містах-супутниках ГЕС та ГАЕС компанії.

Днями, з нагоди Дня міста, у Вишгороді  за сприяння ПрАТ «Укргідроенерго» встановили лавку з вбудованим у спинку сонячним модулем, завдяки якому можна заряджати мобільні пристрої.

«Сонячна» лавка SolarBench – це лавка з вбудованим сонячним модулем потужністю у 40 Вт.  В літню сонячну погоду модуль виробляє до 200 Вт енергії за годину, цієї енергії достатньо для того, щоб за добу зарядити від 20 до 30 смартфонів. На фасаді коробу розміщені 4 USB порти, якими можна скористуватися для підзарядки електронних приладів.  

Лавка встановлена на дитячому майданчику біля Вишгородської районної державної адміністрації в рамках програми соціальних ініціатив компанії «Укргідроенерго» за сприяння особисто генерального директора Ігоря Сироти.

ЗображенняЗображення

Варто зазначити, що  нещодавно, напередодні Дня міста, «сонячну» лавку SolarBench було урочисто подаровано місту Каневу.

Поділитися: