Все буде Україна!

Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції

Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції

07-06-2024
Уге
5 червня, на Середньодніпровській ГЕС було проведено семінар-нараду для співробітників філії, чия діяльність пов’язана з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарськими функціями. Семінар був націлений на забезпечення реалізації антикорупційних процедур, передбачених Антикорупційною програмою Товариства у сфері добору персоналу. 

Під час зустрічі провідна фахівчиня з антикорупційної діяльності Світлана Титаренко приділила  особливу увагу новому переліку посад, кандидати на які підлягають антикорупційній перевірці на доброчесність. Та довела до відома учасників наради інформацію щодо внутрішніх процедур та алгоритмів проведення перевірки та погодження, або заперечення призначення кандидатів на посади з підвищеними корупційними ризиками.

Також фахівчиня наголосила, що Укргідроенерго декларує «нульову толерантність» до будь-яких проявів корупції керівників, працівників підприємства у своїй внутрішній діяльності та  у взаєминах з діловими партнерами, органами державної влади та органами місцевого самоврядування.

Пресслужба Укргідроенерго 

Поділитися: