Все буде Україна!

Укргідроенерго долучилось до ініціативи Офісу Президента «Гвардія наступу»

Укргідроенерго долучилось до ініціативи Офісу Президента «Гвардія наступу»

02-09-2023
Колективи 23 енергетичних компаній зробили грошові внески для допомоги Державній прикордонній службі у закупівлі бронетехніки для захисту державного кордону. Зокрема, 50 БТРів закуплено для бригади 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон».

2 вересня голова Держприкордонслужби вручив представникам енергетичних компаній нагороди за вагомий внесок у Перемогу. Подяку отримав і генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко подякував енергетикам за допомогу із закупівлею техніки, яка вже бере участь у боротьбі з ворогом у Харківській і Луганській областях.

«Щирі слова подяки вашим трудовим колективам, які відгукнулися на наше прохання і підтримали нас. Завдяки вам наші хлопці отримали хорошу потужну техніку – американські БТР М-113, які допомагають знищувати ворога, а також використовуються для медичної евакуації. Енергетики підставили плече прикордонникам, далі ми підставляємо плече енергетикам - попереду складний зимовий період, і ми зробимо все можливе, щоб до вас якомога менше «долітало», - зазначив він.

«Енергетики успішно тримають свій фронт. Але наша робота, як і вся країна, залежить від першої лінії фронту - Збройних Сил України, прикордонників, Нацгвардії, СБУ, ГУР та всіх, хто знищує ворога на передовій. Сьогодні день єднання енергетиків у допомозі першій лінії фронту. Ми мали честь і можливість підтримати бригаду прикордонників «Сталевий кордон», і я дуже пишаюся тим, що вся галузь об’єдналася для цього», - підкреслив міністр енергетики України Герман Галущенко.

Гідроенергетики продовжують активно долучатися до благодійних ініціатив та допомагати ЗСУ. Разом переможемо!

Фотогалерея

Поділитися: