Все буде Україна!

"Наша робота вимагає чіткого орієнтування у всіх показниках та своєчасного реагування на будь-які зміни", - Григорій Коржук

"Наша робота вимагає чіткого орієнтування у всіх показниках та своєчасного реагування на будь-які зміни", - Григорій Коржук

01-09-2023
Продовжуємо нашу рубрику «Видатні імена української гідроенергетики». Сьогодні познайомимо вас із висококваліфікованим фахівцем оперативної служби - Григорієм Коржуком, який уже майже тридцять років працює на Дністровської ГЕС.

Григорій Васильович постійно підвищує рівень своєї професійної кваліфікації і, окрім того, опікується молодими працівниками – проводить наставницьку роботу, передає свій досвід, бере участь у підготовці та навчанні молоді виробничим навичкам. З його допомогою стали відмінними оперативниками вже більше двох десятків молодих фахівців.

Колеги підкреслюють, що Григорій Коржук – порядний, чесний і принциповий.

Свого часу чоловік закінчив  Кам’янець-Подільський індустріальний технікум за спеціальністю «Монтаж та експлуатація промислових електричних установок», а розпочинав трудову діяльність  на станції слюсарем на ВРП (відкритий розподільчий пристрій). Однак уже через рік став оперативником.

З початком повномасштабної війни Григорій Васильович жодної хвилини не вагався чи продовжувати працювати, чи піти на заслужений відпочинок, адже розумів, що у такий час його досвід та професіоналізм дуже потрібні:

«Наша робота вимагає чіткого орієнтування у всіх показниках та своєчасного реагування на будь-які зміни. Потрібно любити свою роботу, тоді навіть у найскладніших ситуаціях, оптимальне рішення не змушує на себе чекати», - розповідає Григорій Васильович. А ще чоловік вірить, що наша Перемога не за горами та щиро бажає компанії, в якій працює подальшого процвітання, а колегам - гідно вистояти усі випробування.

Минулого року з нагоди Дня енергетика, за сумлінну багаторічну працю Григорія Васильовича нагороджено почесною Грамотою та медаллю Кабінету Міністрів України.

Пресслужба Дністровської ГЕС

Поділитися: