Все буде Україна!

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з GE Vernova щодо відновлення об’єктів української гідроенергетики

Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з GE Vernova щодо відновлення об’єктів української гідроенергетики

19-09-2023
У меморандумі визначені наміри компаній співпрацювати у відновленні об’єктів гідроенергетики України, зокрема Каховської ГЕС.

Під час церемонії підписання Меморандуму генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота подякував французьким колегам за підтримку у цей складний час та висловив сподівання у налагодженні тісної та плідної співпраці.

«Ваша компанія та обладнання, яке ви виробляєте, знані у світі. Ми неодноразово відвідували ваші виробничі потужності і були вражені рівнем технологій та фаховістю вашої команди. Нажаль, після ракетних ударів, які завдав ворог, маємо багато пошкодженого електричного обладнання.  Будемо раді бачити вас нашими партнерами з огляду на необхідність відновлення Каховської гідроелектростанції та інших об’єктів, які постраждали від російських ракет. Запрошую до динамічної співпраці, адже вже до кінця року ми повинні мати чіткий план виконання робіт», - зазначив Ігор Сирота.

У свою чергу, генеральний директор GE Vernova Hydro Power Фредерік Ріб’єрас висловив готовність GE Vernova брати активну участь у відбудові української гідроенергетики.

«Ми пишаємося співпрацею, яку розпочинаємо з Укргідроенерго. Ці об’єкти є критично важливими для забезпечення електроенергією українських будинків, шкіл, лікарень та підприємств чистою та відновлювальною електроенергією».

Нагадаємо, у серпні Укргідроенерго підписало Меморандум про співпрацю з турецьким холдингом Doğuş Group, який передбачає співпрацю у будівництві гідроелектростанцій в Україні.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: