Все буде Україна!

Укргідроенерго підтримує корпоративний командний дух і фаховість колективу, розвиваючи професійність своїх співробітників

Укргідроенерго підтримує корпоративний командний дух і фаховість колективу, розвиваючи професійність своїх співробітників

04-10-2023
Вперше за час повномасштабного вторгнення росії в Україну, бухгалтери, економісти, фінансисти Укргідроенерго взяли участь у семінарі-тренінгу на тему «Планування. Облікова політика. Фінансовий та бухгалтерський облік. Вимоги  МСФЗ в умовах війни».

Семінар-тренінг було організовано за участю ІCFM UK Ukraine & ICB (Лондон, Великобританія), що є давнім і надійним партнером Укргідроенерго. Глобальна мережа ІCFM UK Ukraine & ICB є компанією з надання фахової компетентності та можливостей з досягнення професійного кар’єрного успіху на міжнародному рівні, є акредитованим Регіональним партнером Інституту Сертифікованих Фінансових Менеджерів (ICFM Institute of Certified Financial Managers), головний офіс якого знаходиться в Лондоні, Великобританія. 

В ході роботи семінару-тренінгу були розглянуті нові вимоги МСФЗ та МСБО, особливості знецінення активів в умовах війни, технології планування та бюджетного управління в умовах воєнного стану,актуальні тенденції в сфері фінансового ризик менеджменту.

Оскільки Укргідроенерго є амбасадором серед державних компаній у реалізації програми гендерної рівності та розширення можливостей жінок, на семінарі-тренінгу було висвітлено питання щодо гендерної рівності у сфері економіки та акцентовано увагу на важливості дотримання принципу недискримінації в управлінській діяльності Товариства.

Також були залучені спеціалісти з Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України, сертифіковані ICFM & ICB UK, які є висококваліфікованими експертами і практиками в Україні, у Східній та Західній Європі, які безпосередньо беруть участь в обговореннях пропозицій щодо впровадження фінансового та бухгалтерського обліку, фінансового менеджменту, IAS & IFRS, аудиту, податкового обліку та змін з питань щодо управління підприємств.

Бухгалтери Укргідроенерго, які приймали участь у семінарі-тренінгу мали можливість першими в Україні скласти іспит британської Програми сертифікації для бухгалтерів, з подальшим отриманням сертифікату англійського зразку ICB Великобританії (Certification ICB Level “Accountant – practitioner”). 

 

Фотогалерея

Поділитися: