Все буде Україна!

Укргідроенерго планує співпрацювати з канадською компанією ТІУ Канада в розвитку альтернативної енергетики

Укргідроенерго планує співпрацювати з канадською компанією ТІУ Канада в розвитку альтернативної енергетики

18-08-2023
17 серпня між Укргідроенерго та представництвом компанії ТІУ КАНАДА в Україні підписано Меморандум щодо співпраці у сфері розробки та впровадження проєктів будівництва нових потужностей відновлюваної енергетики на території України. Зі сторони Укргідроенерго Меморандум підписав генеральний директор компанії Ігор Сирота, а зі сторони представництва компанії ТІУ КАНАДА - директор ТОВ «ТІУ 1» Сергій Тараканов.

Метою співпраці є розвиток паливно-енергетичного комплексу України та створення на державному рівні стимулів і гарантій для сприяння залучення інвестицій та інноваційних технологій в енергетичну галузь.
ТІУ КАНАДА має досвід успішних проєктів в Україні та має наміри і надалі інвестувати та залучати кошти в проєкти альтернативної енергетики в нашій державі.

Довідково: ТІУ КАНАДА  - великомасштабне міжнародне підприємство, основним напрямком діяльності якого проєктування національних і міжнародних комунальних та енергетичних проєктів, будівництво інфраструктури;

має відмінну репутацію та тісні ділові відносини для підтримки і реалізації проєктів енергетики на світовому ринку. 

Компанія ТІУ КАНАДА з 2016 року зосереджується на розробці високоякісних енергетичних об'єктів, використовуючи канадський досвід у галузі відновлюваної енергетики та інноваційні партнерства з зацікавленими сторонами для створення цінності для акціонерів та місцевих спільнот в Канаді та по всьому світу. В Україні вже реалізувала низку проєктів сонячної енергетики, а саме:

Миколаїв – «Віта Солар»

Друга сонячна електростанція - це 13,5-мегаваттна станція в південному регіоні Миколаївської області. Це одне з найкращих місць для сонячної радіації в Україні, що дозволяє зменшити викиди вуглекислого газу на 18 212 тонн щорічно. Станція створила робочі місця на місцевому рівні та збільшила доходи обласного бюджету, який історично перебував у економічній кризі.

Одеса – «Куліндор Енерджі»

Третя сонячна електростанція розташована на околицях Одеси. Її потужність становить 16 мегаватт. Спільно з Гільдендорфом станції зменшують викиди вугарного оксиду на 51 704 тонни щорічно.

Одеса – «Гільдендорф Енерджі»

Четверта сонячна електростанція розташована на околицях Одеси. Її потужність становить 11 мегаватт. Спільно з Куліндором станції зменшують викиди вугарного оксиду на 51 704 тонни щорічно.


 

Поділитися: