Все буде Україна!

В Індії приступають до реалізації п’яти гідроенергетичних проєктів, потужністю 5 097 МВт

В Індії приступають до реалізації п’яти гідроенергетичних проєктів, потужністю 5 097 МВт

18-08-2023
Компанія SJVN підписала меморандум про взаєморозуміння з урядом штату Аруначал-Прадеш щодо реалізації п'яти гідроенергетичних проєктів загальною потужністю 5 097 МВт.

Як зазначає Projects Today, ці п'ять проєктів включають ГЕС «Еталін» (3097 МВт), ГЕС «Аттунлі» (680 МВт), ГЕС «Еміні» (500 МВт), ГЕС «Амулін» (420 МВт) та ГЕС «Міхумдон» (400 МВт). Наразі ГЕС «Еталін» - найбільший гідроенергетичний проєкт, який розробляється в Індії.

Детальні звіти по проєктам ГЕС «Еталін» та ГЕС «Аттунлі» вже затверджені Центральним органом з питань електроенергетики, при цьому їх повторна перевірка розпочнеться одразу після підписання Меморандуму про взаєморозуміння. Попередні техніко-економічні обґрунтування для проєктів «Еміні», «Амулін» та «Міхумдон» вже підготовлені і незабаром розпочнуться обстеження, а також дослідницькі роботи з підготовки детального плану розвитку територій.

Як зазначається, по завершенні ці проєкти сприятимуть загальному соціально-економічному розвитку держави, зміцненню інфраструктури, зокрема, доріг і мостів, сталому розвитку тощо, а також принесуть інші додаткові вигоди.

Пресслужба Укргідроенерго

Фото:  Livemint

Поділитися: