Все буде Україна!

Укргідроенерго та Львівська політехніка підписали меморандум про співпрацю

Укргідроенерго та Львівська політехніка підписали меморандум про співпрацю

22-08-2024
Укргідроенерго та Львівська політехніка
Ключовою метою співробітництва є сприяння підвищенню якості підготовки фахівців, які формують основу трудового потенціалу України в цілому та енергетичної галузі зокрема.

Гідроенергетики та освітяни співпрацюватимуть у питаннях організації дуальної форми здобуття вищої освіти. Вона передбачає часткове перенесення процесу формування програмних компетентностей і результатів навчання здобувачів освіти Львівської політехніки в умови професійної практичної діяльності на виробничих потужностях Укргідроенерго.

Задля навчання співробітників ГЕС та ГАЕС та поглиблення їх професійних знань та умінь за різними спеціальностями сторони спільно розроблятимуть і втілюватимуть навчальні та інформаційні програми, курси, різноманітні проєкти, організовуватимуть спільні конференції, семінари тощо.

Також згідно з меморандумом гідроенергетики залучатимуть науково-педагогічних працівників Львівської політехніки до консультування та наукового супроводу діяльності окремих проєктів. Зі свого боку гідроенергетики долучатимуться до консультування та участі в розробленні освітніх та навчальних програм Львівської політехніки в частині практичної підготовки фахівців з енергетики, інженерії, будівництва гідроспоруд, геодезії та суміжних спеціальностей.

Окрім того, в компанії буде організовано проходження технологічних, виробничих, переддипломних  практик здобувачів освіти, стажування студентів, викладачів та випускників Львівської політехніки.

«Забезпечення компанії висококваліфікованими кадрами, які відповідають не лише вимогам сьогодення, а і викликам завтрашнього дня – є надзвичайно важливим завданням компанії. Наші співробітники – це головна цінність компанії. Вони є одним із найважливіших ресурсів, який потребує постійного навчання та розвитку. Тому співпраця з вищими начальними закладами є актуальною та важливою. Адже нам потрібні висококваліфіковані фахівці, які працюватимуть у сучасних непростих реаліях,  відбудовуватимуть й розвитимуть гідроенергетичну галузь України. Наша співпраця сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців, які формують основу трудового потенціалу України», - зазначив генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота під час підписання меморандуму.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: