Все буде Україна!

В філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» відбулися спеціальні об’єктові навчання

В філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» відбулися спеціальні об’єктові навчання

29-09-2017
ПрАТ «Укргідроенерго» систематично здійснює заходи щодо цивільного захисту з метою реалізації державної політики, спрямованої на гарантування безпеки та захисту населення і територій України.

Відтак, 28 вересня на території філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС»  пройшли спеціальні об’єктові навчання разом з органами управління та силами цивільного захисту, відповідно до графіку проведення планових навчань та тренувань з питань цивільного захисту в філіях ПрАТ «Укргідроенерго» на 2017 рік.

Темою навчань стало відпрацювання спільних дій під час різкого ускладнення погодних умов. Відповідно до задуму, внаслідок умовного шквалистого вітру зірвано обшивку покрівлі над атріумом ІПК, пошкоджено вентиляційне обладнання, у результаті начебто природної стихії пошкоджено високочастотний огороджувач, імітовано пожежу на трансформаторі Т-1.

зображення

«Основним завданням цих навчань було відпрацювання спільних дій штабу ЦЗ, об’єктової комісії з надзвичайних ситуацій, формувань цивільного захисту під час виявлення загрози виникнення надзвичайної ситуації на об’єкті»,– зазначає директор філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» Василь Субота.

Участь у тренування взяли 73 особи. На кожному етапі фахівці філії демонстрували злагоджену роботу. Чітке виконання поставлених завдань продемонструвала під час тренувань і добровільна пожежна дружина, котра у взаємодії з 2-м професійним протипожежним постом вчасно впоралась із умовною пожежею, застосовуючи пожежну машину. Упродовж навчань не прозвучало жодних зауважень від об’єктової комісії та спостерігачів, було лише проведено кілька практичних консультацій.

зображення

За результатами тренувань з питань цивільного захисту, стан готовності формувань, ланок ЦЗ філії до вирішення завдань цивільного захисту було визнано як «готові», що є найвищою оцінкою у системі подібних заходів.

зображення

 

 

Поділитися: