Все буде Україна!

В Укргідроенерго лунала весела коляда

В Укргідроенерго лунала весела коляда

17-01-2022

Традиційно, зі святковими віншуваннями до апарату управління Укргідроенерго завітали - настоятель Собору Вишгородської Богородиці Української Греко-Католицької Церкви, протоієрей Тарас Валах з хором. Протоієрей привітав працівників компанії з новорічно-різдвяними святами та благословив на подальшу плідну працю.

«За ці нелегкі роки ми всі змінилися, зрозуміли що таке: життя, турбота, ізоляція, радість, свобода та багато інших речей, які ми переосмислили. Сподіваюся, що сьогоднішній день буде для вас натхненням, – наголосив Тарас Валах. – Тож бажаю вам здоров’я, натхнення, щедрих Божих благословень і веселої Коляди, яка нас всіх об’єднує та дає можливість прославляти народженого Христа разом».

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота подякував колядникам за віншування, святковий настрій та наголосив на важливості збереження родинних традицій:

«Протягом тривалого часу у нашого підприємства з вами склались теплі, дружні стосунки. Щиро дякую за те, що дотримуєтесь традицій та щорічно створюєте атмосферу свята. Будемо сподіватися, що всі побажання справдяться і цей рік буде щасливим для кожного».

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Фотогалерея

Поділитися: