Все буде Україна!

В Укргідроенерго святково відзначили День енергетика!

В Укргідроенерго святково відзначили День енергетика!

19-12-2019
13:01
Сьогодні, 19 грудня, в актовій залі Каскаду Київської ГЕС та ГАЕС в атмосфері справжнього свята відбулися урочистості з нагоди Дня енергетика.

З вітальною промовою до усіх присутніх звернувся генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота, який підсумував роботу товариства за 2019 рік і подякував колективу за сумлінну та віддану працю:

 «Вітаю вас, колеги, із нашим святом – днем енергетика! Важливо пам’ятати, що тепло і затишок в кожній оселі – це ваша робота, яку ви виконуєте сумлінно і чесно. Хочу вас привітати і з Новим роком, у який ми увійдемо з новими планами, новими емоціями і силами. І звичайно ж вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю вам і вашим сім’ям щоб усі були здорові і щасливі, нехай бог вас оберігає. Вірте і любіть, адже любов і віра подолає все, гарного вам дня».

Фахівців компанії нагороджували грамотами та нагруднимими знаками Приватного акціонерного товариства «Укргідроенерго» за вагомі досягнення у роботі, високу професійну майстерність та значний особистий внесок у виконанні завдань із розвитку Товариства, виробництва електричної енергії, проведення реконструкції, будівництва та забезпечення надійної експлуатації гідроелектростанцій.

Під час святкових заходів також було визначено переможців творчого фестивалю родин гідроенергетиків «Генеруємо енергію майбутнього», який традиційно проходив у всіх філіях у межах стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Цьогоріч гасло конкурсу «Енергія води − формула успіху» було найкраще втілено в експонаті з Дністровської ГАЕС, який визначили переможцем конкурсу. Авторів – співробітників і начальника цеху станції – за модель діючого гідроагрегата «Марічка» було нагороджено подарунковим сертифікатом на мандрівку Україною.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: