Все буде Україна!

В Укргідроенерго відзначили День Незалежності України

В Укргідроенерго відзначили День Незалежності України

21-08-2020
З нагоди національних свят - Дня прапора та Дня Незалежності України відбулись урочистості в апараті управління Укргідроенерго.

Варто зазначити, що цьогоріч програма святкувань була максимально скороченою, відбувалася на подвір’ї компанії та з дотриманням усіх необхідних санітарно-епідеміологічних вимог.

За вагомі досягнення в праці, високу  професійну майстерність та значний особистий внесок у виконання завдань з виробництва електричної енергії, проведення реконструкції обладнання та споруд, будівництва і забезпечення надійної експлуатації обладнання гідроелектростанцій Товариства працівників компанії нагороджено відзнаками Укргідроенерго.

Під час нагородження в. о. генерального директора Укргідроенерго Богдан Сухецький звернувся до колективу гідроенергетиків, акцентувавши на необхідності гуртуватися для досягнення спільної мети.  

«Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця: як безліч річок і потічків зливаються в могутній Дніпро, як сотні ставків та кришталевих джерел напувають та наповнюють швидкоплинний життєдайний Дністер. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України пам’ятати про величну мету наших спільних дій, продовжуючи активно й сумлінно працювати на благо нашої держави, зміцнюючи її енергетичну незалежність. Нехай мрії про краще майбутнє України окриляють вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я незалежної демократичної процвітаючої України», - зазначив Богдан Сухецький.

Про те, як відсвяткували День Незалежності гідроенергетики з філій компанії, читайте в наших наступних матеріалах.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: