Все буде Україна!

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Вітаємо з Днем Незалежності України!

21-08-2020
Шановні колеги!

Щиросердно вітаю усіх із Днем Незалежності України – святом, яке є уособленням одвічного прагнення українців до свободи і незалежності, символом незламності духу, непереборного прагнення бути господарями на своїй землі.

Найдорожчим для кожного народу в усі часи була державна незалежність. Про  незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз перед українським суспільством постали виклики, які перевіряють на міцність прагнення нашого народу до самостійності та незалежності. Україна переживає тяжкі  дні своєї історії в протистоянні з силами, які зазіхають на суверенітет держави. В цей час саме і викарбовується усвідомлення народу, що лише в єдиній незалежній і суверенній країні є майбутнє української нації.

Нам судилося бути учасниками творення новітньої української держави, втілювати одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і, водночас, велика відповідальність перед власним сумлінням та прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою буде наша держава, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Тож давайте добрими справами будемо разом примножувати авторитет і могутність нашої країни, працювати на благо і процвітання всієї України.

Нехай ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

Щиро бажаю всім незламної віри у гідне майбутнє, здоров`я і довголіття, добробуту на нашій українській землі!

 

З Днем Незалежності!

З повагою Ігор Сирота

Фотогалерея

Поділитися: