Все буде Україна!

В Укргідроенерго відзначили професійне свято – День енергетика!

В Укргідроенерго відзначили професійне свято – День енергетика!

22-12-2020
22 грудня в Україні святкують День енергетика вже 27 років поспіль. Сьогоднішній день – не виключення, проте традиційний формат свята було дещо модернізовано.

З дотриманням карантинних обмежень співробітники усіх 10-ти станцій Укргідроенерго відзначали сьогодні головне енергетичне свято. Хоч масштабні урочистості й були замінені на більш локальні заходи, всі підрозділи товариства були сповнені атмосферою справжнього свята.

Генеральний директор компанії Ігор Сирота привітав гідроенергетиків, а також підбив підсумки 2020 року: «Шановні колеги, друзі та партнери! Вже багато років поспіль, в честь нашого професійного свята, ми звітуємо про успішне виконання планів і я вважаю це доброю традицією. Сьогодні у нас з вами знаменний день: ми починаємо пускові операції на гідроагрегаті № 4 Дністровської ГАЕС. Це означає, що усі зобов’язання, які ми взяли на себе у цьому складному році, ми виконали. Сьогоднішній етап, який ми усі споглядали під час трансляції пуску, − плід нашої наполегливої праці у побудові найбільшої станції у Європі та 5-ї за потужністю у світі. Тому хочу побажати вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, нових звершень і хочу подякувати за вашу плідну і самовіддану працю».

І дійсно, головним подарунком до професійного свята став початок пускових операцій на 4-му гідроагрегаті, який мали змогу побачити співробітники усіх станцій Укргідроенерго, наші партнери та всі бажаючі, завдяки онлайн трансляції з Дністровської ГАЕС, з якої і розпочались святкові урочистості в компанії.

Ще однією важливою традицією є вручення державних нагород та професійних відзнак Укргідроенерго до Дня енергетика. У кожній філії та апараті управління товариства сьогодні нагороджували співробітників за вагомі досягнення у роботі, високу професійну майстерність та значний особистий внесок при виконанні завдань із розвитку Товариства, виробництва електричної енергії, проведення реконструкції, будівництва та забезпечення надійної експлуатації гідроелектростанцій.

«Велике дякую, дуже приємно отримувати такі нагороди особливо в такий непростий для нас час», − зазначила начальниця господарського сектору Світлана Аніскіна, яку нагородили відзнакою «Почесний працівник Укргідроенерго».

2020 рік був непростим для Укргідроенерго, як і для всіх навколо. Проте компанія показала позитивні результати і, незважаючи на світову кризу, продовжує виконувати свої обов’язки перед державою та своїм колективом. Адже кожна людина, безпека та добробут кожного представника нашого дружнього трьохтисячного колективу   – це найвища цінність.

Більше фото та відео зі святкування Дня енергетика та інших заходів, приурочених до цієї дати, розміщено у галереї. 

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго підводить підсумки року

Вітання генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти з Днем енергетика

«Енергія води: минуле, сучасне, майбутнє…..» - в Укргідроенерго проходить традиційний фестиваль творчих робіт

Фотогалерея

Поділитися: