Все буде Україна!

В Укргідроенерго підвищують рівень обізнаності щодо користування медичним полісом

В Укргідроенерго підвищують рівень обізнаності щодо користування медичним полісом

27-09-2023
У рамках продовження реалізації Програми добровільного медичного страхування в компанії проведено ряд заходів спрямованих на покращення рівня обслуговування застрахованих гідроенергетиків.

Зокрема, за участю профспілкових комітетів філій та представників страхової компанії відбулась нарада щодо змін у сфері медичних послуг під час дії воєнного стану.

Крім того, на Канівській ГЕС було проведено пізнавальний семінар на тему «Правила користування страховим полісом». У ході якого співробітникам станції детально розповіли про можливості обраних програм страхування, проведення семінарів в рамках програми ДМС з психологічної підтримки демобілізованих, гайд здорового українця, щорічний скринінг за віковими групами.

На зустріч також була запрошена головна лікарка Канівської районної поліклініки для обговорення укладення договору про співпрацю зі страховою компанією, правильності документального оформлення медичних довідок (заключень) з метою   відшкодувань вартості медичних витрат страховим полісом.

Окремо розглянули ряд питань щодо можливостей покращення шляхів отримання медичних послуг та рівня обслуговування у регіоні.

Слід зауважити, що вже декілька років все більше застрахованих співробітників користуються зручним мобільним додатком, що скорочує час на обробку звернення та організацію медичних послуг, допомагає оперативно отримати необхідну інформацію щодо страхового полісу та програми.

Пресслужба Укргідроенерго 

Фотогалерея

Поділитися: