Все буде Україна!

Як самореалізуватися в енергетиці? Фахівці Укргідроенерго долучилися до обговорення кар’єрних перспектив в галузі

Як самореалізуватися в енергетиці? Фахівці Укргідроенерго долучилися до обговорення кар’єрних перспектив в галузі

23-04-2021
Відбувся онлайн-тренінг для молоді «Автостопом по кар'єрі у сфері енергетики», організований Career Hub та Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» під егідою Міністерства молоді та спорту України.

Як обрати професію своєї мрії та почати кар’єру в провідних компаніях енергетичного сектору України? Цим питанням сьогодні переймається чимало молоді, перед якою постає питання вибору майбутнього. Під час заходу було проаналізовано кар'єрні перспективи зацікавленої молоді у енергетичній сфері та обговорено можливості працевлаштування на підприємствах енергетичного бізнесу.

У ході жвавої дискусії учасники порівняли власні оцінки від очікуваної професії з оцінками експертів, обговорили практичні навички, які необхідні для успішного просування в професії, можливості їх отримання в ході навчання у вишах. Головною темою дискусії стала швидка трансформація енергетики і необхідність постійного оновлення багажу знань.

«Ми хочемо залучати найкращих та активних спеціалістів до роботи у компанії. Саме тому участь у подібних онлайн-заходах – чудова нагода розповісти студентам та молодим професіоналам про можливості кар’єрного розвитку у найбільшій гідрогенеруючій компанії України», – зазначив заступник директора департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями Сергій Кучер.

Варто зазначити, що у 2020 році Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств з кращою програмою підтримки співробітників.

З інформацією про кадрову політику та наявні вакансії Укргідроенерго можна ознайомитись за посиланням.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: “Соціальний пакет Укргідроенерго — один з найкращих у галузі”

Андрій Борщ: Нам вдалося зберегти, підтримати, розвинути та мотивувати колектив компанії

Будівництво нових гідрогенеруючих потужностей – серед пріоритетних проєктів Уряду

Поділитися: