Все буде Україна!

Як вибудувати ефективну командну роботу? Гідроенергетики вчилися згуртованій взаємодії для досягнення поставлених цілей

Як вибудувати ефективну командну роботу? Гідроенергетики вчилися згуртованій взаємодії для досягнення поставлених цілей

11-10-2021
В рамках реалізації Програми формування кадрового резерву та управління кар’єрою працівників Укргідроенерго для фахівців компанії проведено другий модуль семінару-практикуму «Корпоративна система управління проєктами на практиці».

Актуальність даного курсу обумовлена тенденціями підвищення стандартів роботи сучасного менеджера, який, на рівні із професійною компетентністю, повинен володіти знаннями та вміннями, що дозволяють успішно взаємодіяти в команді, керувати нею, а також невпинно розвиватися.

Даний курс є одним із елементів комплексного підходу розвитку якісного кадрового резерву, що дозволить використовувати внутрішній ресурс компанії, зберегти високопрофесійних фахівців, створити умови для якісного наставництва і передачі професійних знань від старшого покоління молодшому.

Упродовж двох днів працівники компанії під керівництвом досвідченого  тренера розвивали навички організації командної роботи, опановували принципи створення команди та необхідні умови для її ефективної роботи, розробляли стратегічну модель реалізації проєктів, аналізували ризики і оцінювали їх можливі наслідки для компанії, а також знайомилися з матрицею стейкхолдерів.

«Семінар – прекрасна можливість вдосконалити та розвинути навички взаємодії й комунікації в команді з метою підвищення її ефективності. Під час семінару учасники вчилися розуміти й використовувати переваги командної роботи, використовувати свої сильні сторони та усвідомлювати рівень розвитку власних менеджерських умінь та лідерських якостей.  Подібні заходи надзвичайно важливі для підвищення продуктивності командної роботи та ефективної реалізації проєктів в компанії», - зазначила  начальниця відділу підготовки та адаптації персоналу Укргідроенерго Валентина Драчова.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Топ-менеджери Укргідроенерго посилюють експертизу в антикризовому управлінні

Як гідроенергетики вдосконалюють навички з обслуговування обладнання? 

Як не стати жертвою шахраїв? В Укргідроенерго пройшов тренінг з кібербезпеки

 

 

Фотогалерея

Поділитися: