Все буде Україна!

Топ-менеджери Укргідроенерго посилюють експертизу в антикризовому управлінні

Топ-менеджери Укргідроенерго посилюють експертизу в антикризовому управлінні

21-07-2021

В апараті управління найбільшої гідрогенеруючої компанії України триває п’ятиденний курс семінару-тренінгу «Антикризове управління», участь в якому беруть керівники структурних підрозділів Товариства.

Раніше учасники вже розглянули питання ризик-менеджменту, процесу оцінки ризиків та криз економічних систем. Сьогодні ж тренер – експерт з налаштування систем управління бізнесом, стратегічного менеджменту та маркетингу – Юрій Наврузов приділив увагу питанню життєвого циклу підприємства.

«По-перше, такі тренінги корисні тим, що отримані параметри ми будемо використовувати при підготовці щорічної оцінки корупційних ризиків. По-друге, ми отримали певні формулювання, що передбачені ISO і якими ми повинні користуватися. По-третє, тут ми відпрацьовуємо єдиний для всіх керівників підрозділів компанії підхід до оцінки ризиків та антикризового менеджменту», - коментує начальник служби з реалізації антикорупційної програми Укргідроенерго Юрій Ющенко.

Також під час навчання були розглянуті питання проявів кризи, критерії її раннього виявлення та діагностування, стратегії та тактики подолання кризових явищ у бізнесі. Менеджери діагностували фінансовий потенціал компанії, а також обговорювали подальші перспективи сталого розвитку Товариства.

«Тренінг надає менеджерам Укргідроенерго актуальні знання, що необхідні для ефективного управління найбільшою гідрогенеруючою компанією України. Отримані навички посилять ефективність управлінських процесів у Товаристві та сприятимуть подальшому формуванню системи ризик-менеджменту компанії. Ми продовжуємо працювати на основі високих стандартів ведення бізнесу, вимог законодавства та кращих міжнародних практик корпоративного управління», – зазначила директорка департаменту організаційної діяльності та комунікацій Олександра Туліна.

«Подібні тренінги необхідні успішним компаніям, якою є Укргідроенерго, адже лише завдяки постійному підвищенню кваліфікації співробітників, Товариство може досягати стратегічних цілей та виконання завдань. У нас діє програма навчання та розвитку, в межах якої усі фахівці компанії мають змогу вдосконалювати свої професійні навички», - розповідає Андрій Борщ, директор департаменту з управління персоналом та соціальними питаннями.

У наступні дні семінару учасники продовжуватимуть обговорювати питання впровадження і реалізації дієвої системи ризик-менеджменту у сучасних компаніях.

Нагадаємо, що за ініціативи Наглядової ради в Укргідроенерго було розпочато проведення серії бізнес-тренінгів з антикризового менеджменту. Так, в червні топ-керівники компанії пройшли тренінг «Основи ризик-менеджменту», метою якого стало посилення компетенцій у питаннях впровадження і реалізації дієвої системи ризик-менеджменту на підприємстві.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

ICIS: Державна гідроенергетична компанія України націлена на розширення потужностей в умовах наближення дати запланованої інтеграції з ENTSO-E

Укргідроенерго сплатило до бюджету рекордну суму дивідендів

Світовий банк сприяє інтеграції української енергосистеми з європейською енергетичною мережею

Фотогалерея

Поділитися: