Все буде Україна!

Управління ризиками: керівництво Укргідроенерго вивчає сучасні стратегії антикризового розвитку

Управління ризиками: керівництво Укргідроенерго вивчає сучасні стратегії антикризового розвитку

19-07-2021
Найбільша гідрогенеруюча компанія України Укргідроенерго продовжує вибудовувати свою роботу на основі високих стандартів ведення бізнесу, вимог законодавства та кращих міжнародних практик корпоративного управління.

Нагадаємо, за ініціативою Наглядової ради в Укргідроенерго було розпочато проведення серії бізнес-тренінгів з антикризового менеджменту. Так, в червні топ-керівники компанії пройшли тренінг «Основи ризик-менеджменту», метою якого стало посилення компетенцій у питаннях впровадження і реалізації дієвої системи ризик-менеджменту на підприємстві.

Сьогодні, 19 липня, в апараті управління розпочався наступний етап -  п’ятиденний курс семінару-тренінгу  «Антикризове управління», участь у якому беруть керівники структурних підрозділів Товариства. Так, перший день тренінгу, був присвячений визначенню понятійного апарату ризик-менеджменту, процесу оцінки ризиків та кризам економічних систем. Окрему увагу тренер, експерт з налаштування систем управління бізнесом, стратегічного менеджменту та маркетингу Юрій Наврузов приділив питанню життєвого циклу підприємства. Перший день курсу був насичений обговоренням, жвавими дискусіями  та мав активний зворотній зв’язок, що в свою чергу створило всі передумови для подальшої плідної роботи команди Укргідроенерго.

У наступні дні тренінгу менеджери апарату управління розглядатимуть результати проявів кризи, критерії її раннього виявлення та діагностування, стратегії і тактики подолання кризових явищ у бізнесі,  діагностуватимуть фінансовий потенціал компанії, а також обговорюватимуть подальші перспективи сталого розвитку Товариства.

«Зазначу, що головною ціллю проведення тренінгу є отримання нових знань та вмінь для посилення ефективності діяльності Товариства та продовження формування системи ризик-менеджменту компанії», - підкреслює директорка  департаменту економічної політики Тетяна Сігіда.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у семінарі з відповідального ведення бізнесу

Як не стати жертвою шахраїв? В Укргідроенерго пройшов тренінг з кібербезпеки

 

Фотогалерея

Поділитися: