Все буде Україна!

«Якби мали чарівні голки й нитки, то неодмінно вишили б для України омріяну Перемогу»

«Якби мали чарівні голки й нитки, то неодмінно вишили б для України омріяну Перемогу»

11-05-2023
До Дня матері ми підготували цикл матеріалів про мам-гідроенергетиків та багатогранних і талановитих мам, які виростили чудових людей, котрі нині працюють в гідроенергетиці. Героїні наших матеріалів розповідатимуть про те, як вони поєднують свою професійну сферу з важливою роботою бути Мамою.

Якими б успішними ми не були сьогодні, які б не долали кар’єрні щаблі, усе одно найпершу сторінку нашої долі у цьому світі відкрила нам матуся. Тож енергетика початку нового життя і весняного розквіту неодмінно гармонійно переплітається із Днем матері. А ми, дорослі діти, укотре низькоуклінно дякуємо своїм найріднішим берегиням за молитви, підтримку, мудрість і безумовну любов!
Своїми щирими і яскравими кольорами цієї любові поділилися молоді коліжанки, що працюють на Дністровській ГАЕС більше 7 літ: інженер групи землеустрою Руслана Пилипець і технік відділу капітального будівництва Ірина Савчук.

Прикметно, що обидві їхні матусі – знані у Новодністровську творчі жінки. Лариса Леонідівна Штепована – майстриня точкового розпису, неодноразова учасниця і переможниця творчих фестивалів-конкурсів, ініційованих Укргідроенерго, а ритми Дністровської ГАЕС відчуває у своїй багаторічній праці у філії Консорціуму «НВО «Укргідроенергобуд» м. Новодністровськ. Віра Михайлівна Бойко – вишивальниця, чию рукотворну красу залюбки купують і співробітники філії.

Яким би важким і болючим не було сьогодення, а мамині поради – це завжди найкращі ліки і підтримка, тож матусине «Стався до інших так, як хочеш, аби ставились до тебе» Руслана Іванівна завжди береже у душі, як і Ірина Миколаївна, пам’ятно гортаючи по життю материнське «Зробив діло – гуляй сміло».

Обидві молоді жінки, що мають уже власних дітей, неабияк пишаються своїми талановитими мамами, котрі так яскраво знайшли себе у творчості, і особливо радіють за них, коли бачать вдячні, сповнені щемного блиску очі друзів чи клієнтів, котрим пощастило мати або одягати рукотвори Лариси Леонідівни та Віри Михайлівни. Водночас, Руслана й Ірина зізнаються, що саме мимоволі перейняли від найрідніших у власні сім’ї: одна – відповідальність та педантизм у всьому, а інша – турботу за своїх дітей та старання подарувати їм хороше майбутнє.

Життєстверджуюча сила нової весни попри все гартує нашу міць і віру, тож обидві колеги, не змовляючись одна із одною, висловились: якби мали чарівні голки й нитки, то неодмінно вишили б для України омріяну ПЕРЕМОГУ!
Тож хай тепло материнських слів, помножене на оберегову силу та нетлінну енергетику роду, подарує нашій Батьківщині щасливу долю під мирним небом на всі покоління.

Пресслужба Дністровської ГАЕС

 

Поділитися: