Все буде Україна!

Янголи допомоги

Янголи допомоги

21-05-2022
Війна розділила життя кожного з нас на до та після. Багато людей змушені були виїхати з рідних міст, а ті, хто залишався , перебували у постійному напруженні. Бо не знали, чого чекати....Тоді свій порятунок люди знаходили разом з волонтерами.

Одне з найскладніших завдань - придбати необхідні ліки. Але співробітники Укргідроенерго, які займаються волонтерством, допомагали вирішити цю проблему.

Вишгородчанка Світлана перші дні війни ладна б забути....але не може. Шок і страх увірвались до життя. У березні дались взнаки проблеми з логістикою в фармацевтичній галузі. Аптеки не працювали. А люди зі складними захворюваннями потребували необхідних препаратів.

«В аптеках майже немає нічого. Я відвідала всі аптеки, які на той момент працювали… від тиску не було нічого, серцевих і заспокійливих - також. А я гіпертонік. У чоловіка також проблеми із серцем…Добре, що зустрілася з працівниками Укргідроенерго. Вони паралельно волонтерили і змогли все дістати... Безмежно вдячна за допомогу у такий складний час», - розповідає Світлана.

Для мами одинадцятирічної Ніки кінець березня був наповнений відчаєм. Адже її донечка потребує постійної гормональної терапії. А необхідних рятівних таблеток у блістері залишилось максимум на п’ять днів: «Я не знаю, як і дякувати волонтерам. В Україні нашого препарату не було взагалі. Дуже дякую, що дівчатка волонтери перейнялись здоров’ям моєї донечки. Адже після звернення, через чотири дні мені зателефонували, що дістали препарат з Польщі».

Більшість людей кажуть, що якби не волонтери, то не зрозуміло, як би все склалось. Їх називають янголами допомоги. Разом впорались, змогли, перемогли всі негаразди. Сподіваються і Україна теж переможе!

Пресслужба УГЕ

Читайте також:

Сила людяності 

Надійна опора

Акценти війни

 

Фотогалерея

Поділитися: