Все буде Україна!

З 30-річчям Незалежності України!

З 30-річчям Незалежності України!

24-08-2021
Шановні колеги! 24 серпня Україна відзначає 30-ту річницю незалежності! Це найбільше національне свято та важливий день в історії розвитку української держави.

Саме цього дня було законодавчо закріплено вікові демократичні прагнення національного відродження та духовної свободи українського народу, за які наші предки боролися віками. Дякуємо усім тим, хто століттями виборював нашу незалежність!

Пройшовши серйозні випробування, українці створили незалежну державу, яка існує ось вже три десятиліття. Всі ці 30 років країна росла, розвивалася як держава й нація. Кожна галузь з року в рік переживала свої трансформації. Серед них і гідроенергетика, потенціал якої значно зріс за часи становлення незалежності. Гідроенергетика стрімко розвивалась і модернізувалась: проходила масштабна реконструкція гідроелектростанцій та будувалися нові генеруючі потужності.  Завдяки цьому вже сьогодні галузь гідроенергетики стоїть  на варті незалежності, забезпечуючи енергетичну стабільність і безпеку України. За 30 років діяльність ГЕС і ГАЕС значно сприяла соціальному, економічному розвитку та конкурентоспроможності держави!

Як і цьогорічний символ незалежності квітка, що є уособленням ідеї держави, котра росте та квітне, так і кожна станція компанії розкривала свій важливий для країни потенціал для розвитку енергетики. Відтак до 30-річчя незалежності ми позначили на карті станції Укргідроенерго квітами-символами областей, аби показати єдність духу, патріотизм гідроенергетиків та прагнення до нових звершень, розвитку та руху вперед!

Вірю у перспективне майбутнє країни і хочу всім побажати віри у те, що у нас буде все добре! Нехай 30-річчя незалежності для всіх стане натхненням для плідної праці заради миру й добробуту в нашому суспільстві. Нехай усіх українців об’єднає добро, любов до рідної землі, працьовитість та енергійність задля примноження нових здобутків України!

З повагою Ігор Сирота

 

Поділитися: